Млад водач от Банско блъсна 81-годишна жена, трима пострадаха при ПТП край Петрич

Снимка: Infomreja.bg, архив

18-годишен водач от Банско блъсна 81-годишна жена на улица “Ген. Стилян Ковачев“ в курортния град.

Инцидентът е станал в в петък около 15:55 часа. Вследствие на ударар възрастната пешеходка е получила охлузни рани на дясната ръка и лявото коляно.

След извършен медицински преглед банскалийката е освободена за домашно лечение. Тя е била блъсната от младия водач на лек автомобил "Мицубиши" при маневра на заден ход.

В събота около 10:15 часа, в района на кръстовище между главен път Е-79 и път 108 в посока Петрич, е станало ПТП, при което лек автомобил „Опел Астра“ с 41-годишна водачка от санданското село Плоски, на ляв завой отнел предимството и блъснал товарен автомобил „Мерцедес“, управляван от 42-годишен водач от Петрич, пътуващ към Мелник.

В резултат на инцидента са пострадали: водачката на лекия автомобил, 21-годишна жена и 50-годишен мъж, и двамата от с. Плоски, пътуващи в лекия автомобил, като пострадалият мъж е бил освободен за домашно лечение, а двете жени са настанени за лечение в МБАЛ-Сандански.

За още едно пътно-транспортно произшествие, станало вчера в Благоевград, съобщават от МВР. Около 17:15 часа на кръстовище, образувано от ул.“Илинден“ и бул.“Св. св.Кирил и Методий“, лек автомобил „Форд Фокус“ с 47-годишен водач от Благоевград при завой наляво е блъснал 40-годишна жена от Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK