38-годишен на съд за управление на мотоциклет без книжка

Снимка: Infomreja.bg

На подсъдимата скамейка се изправят двама пияни водачи

На 4-и юли тази година, в Перник бил проверен мотоциклет „Хонда“, шофиран от 38-годишен жител на кюстендилското с. Гирчевци. Полицаите установили, че мъжът управлява хондата в срока на изтърпяване на наказание лишаване от право да управлява моторно превозно средство, след като е наказан за същото деяние по административен ред.

Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“. Наказанието за подобно деяние е лишаване от свобода до 3 години и глоба от 200 до 1 000 лева.

ОТ ОДМВР – Перник, съобщават още, че на 7-и август, в гр. Перник бил проверен „Ауди 100“ с водач 66-годишен от областния град. Алкохолната му проба с дрегер отчела 2, 60 промила. След проведено разследване е привлечен като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс

С 2, 38 промила алкохол в издишания въздух е шофирал „Ауди А4“ 38-годишен столичанин. Мъжът е проверен на 22 ноември в радомирското с. Старо село. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Работата по двата случая продължава съвместно с прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK