37-годишен от Попово спипан с кокаин в хотел в Сандански, 22-годишен задържан с близо килограм канабис

Снимка: Infomreja.bg, архив

Полицейски служители сложиха белезниците на 37-годишния О.А. от Попово за притежание на дрога. Мъжът е бил задържан вчера около 06:10 часа сутринта в хотел в Сандански, където при извършената проверка антимафиотите открили и иззели около 14,34 гр. бяло вещество, реагиращо положително на кокаин.

Със заповед за задържане до 24 часа в РУ Сандански е задържан 37-годишният мъж и срещу него е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354 ал.3 пр.2 т.1 от НК.

Полицейските служители от РУ-Сандански, също вчера, при проведената акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, в къща в село Колибите, общ.Струмяни е намерена и иззета около 785 гр. зелена тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

На място при извършване на проверката полицейските служители са установили и задържали със заповед до 24 часа 22-годишният С.С от Сандански. По случая е образувано досъдебно производство. Работата и по двата случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK