34 деца с награди от конкурса „Кюстендил - това е моят град”

снимка: infomreja.bg

Ясни са победителите в общинския конкурс за детско творчество "Кюстендил - това е моят град" в направления "Литературно творчество", "Приложно изкуство", "Фотография" и "Компютърна презентация".

В конкурса са участвали 101 деца, от които награди са получили 34. На 1 юни в 14:00 часа ще станат известни и победителите в направление "Изобразително изкуство". Конкурсът-пленер на тема "Вълшебството на детството"ще се проведе на 31 май от 09:00 до 16:00 часа и на 1 юни от 09:00 до 14:00 часа пред Картинна галерия "Владимир Димитров - Майстора". Участие са заявили ученици и в трите възрастови групи и се очаква да бъдат раздадени още три комплекта награди.

Официалната церемония по награждаване на победителите ще се състои на 1 юни от 17:30 часа на площад "Велбъжд" - Арката. При лоши метеорологични условия награждаването ще се състои в Картинната галерия. В раздел „Приложно изкуство” първо място е отредено на 10 годишния Мартин Костадинов, а на второ и трето място остават Ани Георгиева и Мария Димитрова.

При участниците със специални образователни потребности първенец е Даниела Димитрова, следвана от Габриела Христова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK