33-годишен водач от Мусомища предизвика ПТП, докато бяга от полицаи. Заряза колата и отпраши пеша

Снимка: Infomreja.bg, архив

Истински екшън се е разиграл снощи на пътя Гоце Делчев - Дъбница. 

Към 17:30 часа вчера на изхода на Гоце Делчев полицаи подали сигнал "стоп палка" на движещ се лек автомобил "Рено Клио" за извършване на проверка по предварително подаден сигнал.

33-годишният водач Малин Хорозов от село Мусомища обаче не се подчинил, натиснал газта и профучал покрай униформените. Продължил с висока скорост в посока Дъбница, като на изхода на селото застигнал лек автомобил "Опел Астра" и при опит да го изпревари, се ударил в него.

След предизвиканото от него ПТП Хорозов изоставил возилото и отпрашил пеша през полето в неизвестна посока.

Полицаите настигнали катастрофиралото рено и при извършена проверка открили и иззели от него 110 литра дизелово гориво и пробивна бормашина, най-вероятно крадени. 

Той ще бъде съден за няколко престъпления, извършени буквално за минути - неподчинение към органите на реда, напускане на местопроизшествието след предизвикана от него катастрофа и евентуално за извършени от него кражби. 

Предстои да стане ясно и дали Хорозов притежава редовни документи за правоуправление. 

33-годишният Малин Хорозов е от ромски произход и е криминално проявен. Последно се е настанил в ромския квартал на гоцеделчевското село Мусомища. 

Хорозов е стар познайник на полицията. Лежал е и в затвора за противозаконно отнемане на различни стоки и вещи. 

Известен е с многобройните си кражби в целия Гоцеделчевски регион и с непрекъснатите смени на местоживеенето си. 

Пребивавал е в селата Борово, където с братята си построил къща, след което, за да загубят органите на реда дирите му, се преместил в Баничан. За кратко е обитавал и гърменските села Дъбница, Хвостяне и други, като последния му бивак бил в Мусомища. 

За случая веднага е уведомена Районната прокуратура в Гоце Делчев, като работата по установяване на местонахождението на беглеца продължава. 

 

КОМЕНТАРИ

Въведете име...18:13 - 13.04.2016
Този циганен не ма ли кой вече да го утрепе,да еба майка му и боклука, та малко хората да починат .Такава ни е съдебната система за съжаление.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK