Две ПТП-та за ден с двама пострадали. Двама от водачите са били пияни

Снимка: Infomreja.bg

Две пътнотранспортни произшествия с двама пострадали и двама пияни водачи са констатирали полицейските служители от област Благоевград само за един ден.

Вчера около 10:00 часа на бул. „Св.Св.Кирил и Методий“ в Благоевград, лек автомобил „Опел Колибра“ с 43-годишен водач от Сандански, движейки се с висока и несъобразена с пътните условия скорост, е блъснал 87-годишен мъж от Благоевград, който е пресичал неправилно пътното платно на необозначено за целта място. Пострадалият пешеходец е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград, с порезна рана на главата и комоцио, без опасност за живота.

Снощи, около 23:30 часа в района на Лилянски път в посока местността Попина лъка, лек автомобил „Ауди“ с 34-годишен водач от Сандански, движейки се с несъобразена скорост, излиза в ляво от пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. С порезни рани в областта на челото и носа, комоцио и контузия на гръден кош е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Сандански, без опасност за живота.

С техническо средство е установено, че същият е шофирал с наличие на 1,22 промила алкохол в издишания въздух.

Бързо производство за извършено престъпление е образувано днес в РУ-Гоце Делчев, срещу 19-годишния Ф.Х. от София, който около 01:25 часа е бил спипан от полицаите да управлява по ул. „Бяло море“ в Гоце Делчев лек автомобил „Сузуки Витара“ с наличие на 1,62 промила алкохол в издишания въздух.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK