31 положителни проби на коронавирус в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Най-голям е броят новозаразени лица в община Кюстендил – 23, в община Дупница са 7 и само една е положителната проба от община Трекляно

Нови 31 положителни случаи с Ковид-19 има през изминалото денонощие в област Кюстендил. Най-голям е броят новозаразени лица в община Кюстендил – 23, в община Дупница са 7 и само една е положителната проба от община Трекляно, съобщават от Областния кризисен щаб.

Към днешна дата в Ковид отделението на болницата в град Кюстендил са хоспитализирани 76 души. Трима пациенти са интубирани и в реанимация, други осем са в тежко състояние. По-голяма част от останалите пациенти са на кислород и в средно тежко състояние.

 В Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“, град Дупница са настанени за лечение 13 лица. Те са на кислородна терапия и в средно тежко състояние.

Десет са хоспитализираните пациенти към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница. Един от тях е в по-тежко състояние, останалите са в средно тежко и сравнително стабилно общо състояние.   

         

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK