Затвор за 33-годишен рецидивист, обирал автомобили

Снимка: Infomreja.bg

Димитър е излязъл от затвора през 2017 г.

33-годишен мъж получи наказание - „лишаване от свобода“ за период от 1 година и 8 месеца, при първоначален лежим „строг“, след противозаконно проникване в 4 леки автомобила в село Копиловци и кражба на слънчеви очила и 3 лв. от единия от тях, в условията на опасен рецидив.

Димитър М. се призна за виновен за извършените от него престъпления през август и септември 2018 година. РС- Кюстендил, под председателството на съдия Пламен Деянов одобри сключеното споразумение между прокуратурата и защита на подсъдимия.

От 03, 00 ч. до 03, 30 ч. на 1-ви септември 2018 година, Димитър М. е противозаконно проникнал в чуждо моторно превозно средство - 4 леки автомобила паркирани на улица „Мир“ в село Копиловци, Община Кюстендил.

На основание чл. 381, ал.4 от НПК, съдът наложи на подсъдимия наказание - „лишаване от свобода“ за срок от 3 месеца, което да изтърпи при първоначален режим „строг“.

Подсъдимият Димитър М. се призна за виновен в това, че на неустановена дата през месец август 2018 година, в с. Копиловци, от автомобил паркиран на ул. „Мир“ е отнел от владението на собственика, без нейно съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои, чужди движими вещи - сумата от 3 лева и 1 брой слънчеви очила на стойност 12, 50 лв.

Деянието е извършено в условията на опасен рецидив. 

Димитър М. е осъждан с лишаване от свобода за срок от 3 години, като наказанието е изтърпяно през ноември 2017 година.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK