30% повече са студентите в ЮЗУ през новата академична година

Снимка: ЮЗУ

С видео обръщение ректорът поздрави всички следващи

Днес с радост мога да кажа, че нашият университет продължава да бъде сред най-предпочитаните висши училища в страната. Въпреки трудностите, свързани с пандемията, успяхме да реализираме изключително успешна кандидатстудентска кампания. Към настоящия момент броят на приетите студенти е с 30% повече в сравнение с миналата година. Рязко е увеличен и интересът към платената форма на обучение.

Това заяви във видео обръщение проф. д-р Б. Юруков – ректор на ЮЗУ. Дистанционно той приветства студентите по случай началото на новата академична година, която започна без официално откриване заради епидемичните мерки.

В приветствието си Юруков пожела на студентите да превърнат годините на следване в най-добрата Ви инвестиция за бъдещето.

„Бъдете смели, упорити, целеустремени и неуморни по пътя към знанието. Не се страхувайте да мислите различно, да бъдете любопитни и да се изправяте срещу нови предизвикателства. Вярвайте в своя потенциал и Вашите възможности. Ще срещате препятствия, но не се спирайте пред тях, а ги преодолявайте, защото вашата съдба е във вашите ръце“, допълни ректорът.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK