30 млади тенисисти мериха сили в турнир за Деня на будителите в Благоевград

снимки: Младежки дом - Благоевград

Да събудим духа в себе си чрез спорт – под този своеобразен символ 30 млади тенисисти се състезаваха в импровизиран турнир по тенис на маса, организиран от Младежкия дом в Благоевград. Поводът бе Денят на народните будители.

Кандидатите за първите места се състезаваха в две възрастови категории – прогимназиален и гимназиален клас.

По системата на елиминациите бяха определени и призовите четворки. Те пък в пряк двубой определиха и почетното класиране. В първата категория класацията придоби следния вид: Марин Тотев, Александър Касабов и Йордан Бачев. При по-големите Иван Чифутски стана първенец, следван от Константин Христов и Валентин Димитров.

Честност, отговорност, спортсменство и лоялност са част от качествата, които са ни завещали нашите будители, категорични бяха младите спортисти.

За първите места отличените получиха специални награди, а за всички участници организаторите бяха осигурили безплатни ваучери за ползване на базата за тенис на маса в Младежкия дом.

Следващата подобна инициатива е на 21 ноември, когато се отбелязва Деня на християнското семейство и младеж. Тогава ще се състои традиционното фамилно шоу „Моето семейство спортува заедно”.

 

снимки: Младежки дом - Благоевград
снимки: Младежки дом - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK