3 месеца затвор за пиян водач от Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Той е лишен от правоуправление за срок от 10 месеца

Наказание „Лишаване от свобода” за срок от 3 месеца, при първоначален „общ” режим на изтърпяване на наказанието, определи Районен съд – Дупница за 59- годишния Борислав Р. от Дупница. Съдия Ели Скоклева одобри споразумението постигнато между прокуратурата и защитата на подсъдимия.

Борислав Р. се призна за виновен в това, че на 09.04.2020г., около 14:25 часа, на ул. “Патриарх Евтимий“ в гр. Дупница, е управлявал лек автомобил „Алфа Ромео“ с концентрация на алкохол в кръвта си над 0,5 на хиляда, а именно 1,79 на хиляда.

Той е осъждан от Районен съд -  Дупница, с влязло в сила на 04.06.2018 г. споразумение, за управление на МПС с концентрация на алкохол в кръвта над 1, 2 на хиляда, с което му е наложено наказание „Лишаване от свобода“ за срок от 4 месеца, изпълнението на което е отложено за срок от 3 години.

С постигнатото сега споразумение, подсъдимият ще изтърпи наказанията: „Лишаване от свобода” за срок от 3 месеца, при първоначален „общ” режим и „Лишаване от право да управлява МПС“ за срок от 10 месеца.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK