3 000 благоевградчани събра предизборният концерт на ГЕРБ в подкрепа на кандидат-кмета Атанас Камбитов

снимки: infomreja.bg

Близо 3 000 хиляди души се събраха на площад „Македония“ за концерта, с който кандидат-кметът на ГЕРБ за община Благоевград Атанас Камбитов и кандидатите за общински съветници дадоха официален старт на предизборната си кампания.

От сцената кандидат-кметът Атанас Камбитов представи пред съгражданите си основните приоритети в управленската програма: „Подкрепен от държавата, от европейските институции, още в първите дни на моето управление ще стартирам проекта „Благоевград – Балкански, университетски, научен и културен център“. Ще докажа на всички, че свърши времето на работата на парче. Наред с другите проекти - „Международен панаирен и бизнес център“, както и изграждането на транспортен логистичен терминал към автомагистрала „Струма“, ще постигна онзи мощен икономически просперитет, изразен в повече работни места и условия за бизнеса, водещ до международно признание на нашата община и труда ни. Моите намерения стигат и по-далеч, защото няма по-добро място от нашия град за създаване на Балкански център за управление на кризи, като неделима част от европейската система за гражданска сигурност”.

Част от управленската програма на кандидат-кмета на ГЕРБ е и изграждането на регионална земеделска стокова борса, на която селскостопанските производители да реализират продукцията си. За селата в общината се предвиждат зелени площи, асфалтиране на улици. Друг амбициозен проект обединява местата за отдих и спорт „Бачиново“, „Бодрост“, Рила планина.

"За разлика от другите аз предлагам съвременни, модерни, икономически ефективни и ясно разчетени във времето проекти. Откривайки днес кампанията на ГЕРБ, аз обявявам своята коалиция с вас, гражданите на Благоевград. Заедно ще градим България, заедно ще градим Благоевград и общината”, заключи Камбитов.

Знаковата песен „Вятърът на промяната” бе избрана за прелюдия към представянето на кандидатите за съветници в листата на ГЕРБ. Благоевградският отбор от управляващата партия се качи на сцената, начело с водача на листата Костадин Хаджигаев. „За 4 години в Общинския съвет не ви подведохме, така ще бъде и занапред. Аз ви призовавам - нека направим така, че в следващите 4 години ГЕРБ да има мнозинство в местния парламент, за да работим заедно с бъдещия кмет на Благоевград, който вярвам, че ще бъде г-н Камбитов. Така ще можем да решаваме повече проблеми на благоевградчани и ще успеем да възвърнем славата на общината ни като водеща на картата на България”, заяви Хаджигаев пред хилядите благоевградчани, дошли да подкрепят кандидатите на ГЕРБ за предстоящите местни избори.

Химнът на ГЕРБ отбеляза финала на официалната част, след което на сцената се качиха Тома и неговата рок група, а трупата на Нешка Робева взриви площада с атрактивния спектакъл „Купонът”.

 

КОМЕНТАРИ

ГЕРИ21:32 - 05.10.2011
Беше чудесно,благодарим за праграмата,надяваме се да има още такива приятни изненади:)
василия14:03 - 03.10.2011
бях там но едва ли имаше повече от 1000 човека. повечето дошли заради шоуто на нешка робева. а от съветниците много не стават за нищо нереализирани в професиите си хора но силни в далаверите.
аз12:09 - 29.09.2011
Къде ги видяха тия 3000?
горски01:01 - 28.09.2011
наско наскооо, върви си режи трупи без пари по гърмен докато сте на власт и си трай. кой ще гласува за теб бе момче??? кметската работа не е само далавери и обществени поръчки да знаеш. това не е работа за теб и хората го виждат.

FACEBOOK