28-ия празник "Цветница" събра стотици гости от Югозапада, Гърция и Македония на хижа "Беласица" край Петрич

Снимки: БСП

Народните представители от Първи многомандатен избирателен район - Благоевград, Тома Томов, Николай Бошкилов и Богдан Боцев бяха специални гости на тазгодишното издание на традиционния международен празник "Цветница", който се проведе навръх християнския празник при хижа "Беласица" край Петрич.

Заместник-председателят на НС на БСП  и кмет на община Гоце Делчев – Владимир Москов, областният председател на БСП-Благоевград - Валери Сарандев, както и кметът на община Кресна - Николай Георгиев, също бяха сред официалните гости на празника, който се провежда за 28-и път. 

С приветствено слово програмата откри председателят на сдружение „Цветница”, Андон Станков, който представи гостите и даде думата на депутата Николай Бошкилов, за да поздрави всички именици за прекрасния празник.

Стотиците гости от Югозападна България и от съседните Гърция и Македония въпреки дъждовното време успяха да се насладят както на богатата музикално- артистична и спортна програма, така и на красотата на младите девойки, които се съревноваваха в конкурса „Мис Божур”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK