27-годишен в Пирогов след изгаряне с бензин

снимка: infomreja.bg, архив

27-годишен мъж от Благоевград е транспортиран снощи за „Пирогов” с изгаряния по ръцете, краката и лицето, след неизяснен инцидент с бензин, съобщи БГНЕС.

Към 20 часа вчера Венцислав Г. е пристигнал в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград със случаен транспорт и с изграяния.

По информация на този етап 27-годишният е получил изгарянията си вследствие на разливане и възпламеняване на бензин. Венцислав е с изгаряния по двете ръце, крака и страничната част на врата.

След първична обработка на раните му, е транспортиран към 21 часа снощи за клиниката по изгаряния на УМБАЛСМ-Пирогов. След като е приет в МБАЛ, за инцидента е уведомена полицията, която го изяснява.

Друг мъж е транспортиран към 3 часа след полунощ за Пирогов. Той е от Разлог, който след употреба на алкохол се спънал на стъпало и разбил главата си в бетона. С фрактура на базата на черепа той е транспортиран за отделението по неврохирургия на Пирогов.

Още един мъж пострада снощи тежко след инцидент отново в град Разлог. Той е станал снощи в предприятие край града. Върху краката на мъжа е паднала тежка машина, вследствие на това снощи в МБАЛ-Разлог кракът му е ампутиран.

И този инцидент е в процес на изясняване от служителите на РУП-Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK