Будното гражданско общество на Кюстендил се обедини в подкрепа на кампанията "Смет за пътуващ театър"

Снимки: Infomreja.bg

Активни кюстендилци подкрепят кампанията "Смет за пътуващ театър" и в частност младите кюстендилски театрали от Школата при Обединен детски комплекс - Кюстендил, с ръководител Ани Кръстева.

Апогей на кампанията, както беше афиширано е в днешния съботен ден.

От ранните часове на цирковата площадка в Кюстендил граждани донасят рециклируеми материали, като средствата от предаването им ще бъдат използвани за участие на младите таланти в Националния театрален фестивал "Климент Михайлов" в Русе от 9. до 16. юни.

Кампанията подкрепи и Росен Раденков заедно с група общински съветници, които дариха определена сума за благородната кауза.

"Гледах вашето представление "Съкровището на Силвестър" и се убедих в таланта ви, който е безспорен. Моето решение и на група общински съветници от Кюстендил да ви подкрепим е съвсем спонтанно, защото вие го заслужавате.

Сигурен съм, че будното гражданство няма да остане безразлично към вашия призив. Пожелавам ви успех и не забравйте, че нашите бележите български артисти са били деца като вас", каза Росен Раденков на младите театрали.

Кампанията продължава и в този момент.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK