26-годишна радомирка на съд за шофиране след употреба на алкохол

Снимка: Infomreja.bg

Какво още се случи в Пернишко, вижте тук...

43-годишен е задържан за унищожаване и повреждане.

На 12 март, във Второ РУ е подаден сигнал за счупени стъкла на лек автомобил „Опел Вектра“, ползван от 39-годишна перничанка. В условията на проведена специализирана полицейска операция по противодействие на домови кражби и унищожаване и повреждане на движимо и недвижимо имущество, е задържан като заподозрян 43-годишен жител на областния град. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка и съпричастността му е в процес на установяване. 

Две бързи производства са започнати от служители на Първо РУ.

Около 07,45 ч. ч. вчера, в пернишкото с. Мещица бил проверен лек автомобил „Опел Астра“ с водач 66-годишен местен жител. Алкохолната му проба показала 2,80 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и действията по разследването продължават. 

Тази сутрин, около 06, 20 ч., в Перник е проверен лек автомобил „Пежо“, управляван от 51-годишен жител на с. Богданов дол. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1,47 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. 

26-годишна радомирка на съд за шофиране на автомобил след употреба на алкохол.

На 09 март през нощта, в гр. Радомир бил проверен лек автомобил „Ауди“, управляван от 26-годишна местна жителка. При изпробването й с техническо средство за алкохол били отчетени 1,40 промила в издишания въздух. След подведено разследване е привлечена като обвиняема по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK