ОИЦ - Кюстендил, с поредна национална инициатива

Снимка: ОИЦ - Кюстендил

С музикални изпълнения, игри и много награди Областен информационен център /ОИЦ/ – Кюстендил, дава началото на националната кампания на тема „Бъдеще на Кохезионната политика на ЕС” на територията на област Кюстендил.

Събитието ще се проведе на 13. октомври (събота) с начален час 11:00 ч. в градинката пред Художествената галерия „Вл.Димитров – Майстора” в Кюстендил. Участие в хепънинга ще вземат и млади художници, които ще творят на открито. За участие в игрите са поканени всички желаещи деца и ученици.

Наред с това, от 11:00 ч. до 13:00 ч., ОИЦ – Кюстендил ще има открита приемна, по време на която екипът на центъра ще предоставя информация на всички заинтересовани за възможностите на Кохезионната политика, направените до момента инвестиции в област Кюстендил по линия на тази политика, както и за актуалните възможности за кандидатстване по европейски програми.

Кампанията е обща инициатива на мрежата от 28 информационни центъра за Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България и е насочена към популяризиране на законодателната и финансова рамка за програмен период 2021 - 2027 г. и отбелязване на 30 години Политика на сближаване (Кохезионна политика).

Инициативата ще продължи с провеждане на граждански дебат относно бъдещето на Политиката на сближаване, участие в който могат да вземат всички, които проявяват интерес към темата. Дебатът ще се проведе на  26. октомври (петък) от 11:00 ч. в офиса на ОИЦ – Кюстендил, ул. „Патриарх Евтимий” № 18.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK