Много усмивки греят в СУ "Братя Каназиреви" в Разлог

"Снимка с голям потенциал" на учениците от 5 б клас с ръководител Жанета Тумбева, снимки: СУ "Братя Каназиреви" - Разлог

Поздравления за 5. б и 8. а клас!

Ученици от училищата в Разлог взеха дейно участие и се класираха на призови места в националния конкурс "Най-усмихнат клас на България 2019".

X б клас на РПГ "Никола Стойчев" - Разлог, спечели приза "Най-усмихнат клас на България 2019" в категория "Най-усмихнати гимназисти".

Възпитаниците на Жанета Тумбева от V б клас на СУ "Братя Каназиреви" - Разлог, също са сред призьорите. Те си завоюваха престижно място в класацията със "Снимка с голям потенциал". Идеята за атрактивната снимка е на ученика Никита Черневский, а професионалното й реализиране е дело на родителя в класа - Любомир Хаджиев.

"Децата бяха изключително развълнувани и амбициозни по време на тяхната подготовка и с голяма надежда очакваха класирането. Сега са доволни, мотивирани и готови за нови постижения", коментира емоциите сред своите ученици Жанета Тумбева.

Поздравления и за усмивките на VIII а клас в същото училище с класен ръководител Соня Крънчева! Осмокласнците си спечелиха трето място в категория 5-8 клас на националния конкурс "Най-усмихнат клас!" - град Бургас.

Тазгодишният конкурс се провежда под надслов – „През новата учебна година по-умни, по-сплотени, по-креативни - Усмивката прави силата!“.

Надпреварата се организира за шеста поредна година от Сдружение “Усмивка” с подкрепата на Община Бургас. 

След приключване на конкурса снимките ще бъдат включени в изложбата „Най-усмихнатият клас на България 2019“, а награждаването на победителите ще се осъществи на 27.11.2019 г. в Областната администрация на град Бургас.

 

Усмивките на VIII а клас с ръководител Соня Крънчева

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK