24-годишен водач от Гоце Делчев помете два товарни автомобила и кола, рани себе си и още двама

Снимка: Infomreja.bg, архив

Истински екшън е предизвикан вчера около 14:50 часа на пътя между селата Господинци и Баничан от 24-годишен водач на лек автомобил „Форд Фокус“ от Гоце Делчев.

За щастие във верижната катастрофа, предизвикана от младия водач, няма сериозно пострадали.

Младият джигит от Гоце Делчев е предизвикал верижна катастрофа, движейки се в посока към гоцеделчевското село Баничан, на десен завой навлиза в насрещната лента.

Блъска се последователно в товарен автомобил „Форд Транзит“ с 47-годишен водач от гърменското село Огняново, товарен автомобил „Ситроен Джъмпер“ с 49-годишен водач от София и лек автомобил „Опел Астра“ с 44-годишен водач от Румъния.

Вследствие на безрадсъдното засичане и навлизане в насрещната лента в болницата в Гоце Делчев без опасност за живота са закарани пострадалите: виновникът за пътнотранспортното произшествие, жена на 46 години и 42-годишен мъж от Огняново, пътуващи в товарния автомобил „Форд Транзит“.

След извършен медицински преглед и тримата са освободени за домашно лечение.

От информацията на МВР не става ясно дали действията на пътя на 24-годишния водач са били провокирани след употреба на алкохол или наркотични вещества.

Не се съобщава също направени ли са били алко- и наркотестове на другите водачи, участници в пътнотранспортното произшествие.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK