Наградиха децата от Дома в Гоце Делчев за спечелената спортна купа в Благоевград

Снимка: Личен архив

Изпълнителният директор на „Хляб Пирина“ – Никола Гаргавелов, награди за поредна година малките спортисти от Дома за деца, лишени от родителска грижа в Гоце Делчев.

Те взеха участие в Зонален турнир за деца лишени от родителска грижа, който се проведе в Благоевград, и стигнаха до първo отборно място за втора поредна година.

Това бе oсмо поредно участие на отборите от гоцеделчевския дом, като и тази година в конкуренция с 19 други домове и центрове за деца, гоцеделчевските спортисти вдигнаха купата за първо отборно място.

Златни медали за Гоце Делчев извоюваха момчетата до 18 години в баскетбола, а две индивидуални злата добавиха и тенисистите на маса. Със сребърни медали в баскетбола се отличиха девойките до 18 години, а младитте бадминтонисти се пребориха за златен и бронзов медал.

Така гоцеделчевските деца събраха най-голям брой медали и вдигнаха отборната купа.

Децата от Гоце Делчев ще се изправят в град София на 11. декември срещу другите победители в зонални турнири, за да определят националния шампион.

Директорът на Дома - Константин Ендрев, също поздрави възпитаниците си и им връчи индивидуално изработени за тях картични.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK