Пребиха зверски 23-годишен младеж след концерта на БГ Радио

Снимка: Infomreja.bg, архив

23-годишен младеж е открит тази сутрин в безсъзнание след нанесен му побой край казармата в Благоевград, която снощи събра хиляди за концерта на БГ Радио. Състоянието му е тежко.

Към 8.45 часа тази сутрин преминаващи по черния път между казармата и сградата на ЧЕЗ открили окървавения С.Ч., който бил в безсъзнание, съобщава БГНЕС. 

Транспортиран е до МБАЛ-Благоевград, направените му изследвания са установили черепно-мозъчна травма, хематом и фрактури по цялото тяло. Всеки момент ще бъде транспортиран за столична болница.

Младежът не е ограбен, има рана на главата, край него е имало златна верижка. Не е ясно  колко часа е стоял край черния път. Снощи на сцена в парк „Македония”, който вчера бе открит с водосвет и намиращ се на територията на поделението, няколко хиляди души се събраха за връчването традиционните награди на БГ Радио. Полицаи от Второ РУП работят по изясняване на инцидента.

Още един младеж бе бит от трима пред закусвалня в идеалния център на Благоевград. 27-годишният И.К. от петричкото село Габрене е открит към 4 часа тази сутрин паднал на земята и в безсъзнание. Лекар от ЦСМП е успял да го свести, след което е приет в Спешното отделение на МБАЛ, скенерът не е открил тежки травми, отведен е в полицията за обяснения по инцидента. Трима са задържани в ареста на Първо РУ за побоя, единият от тях е блъснал в гръб полицай.

32-годишен мъж от село Стоб, община Кочериново, пострада тежко тази нощ при балиране на сено. След полунощ Д.Д. управлявал машината за балиране, която се повредила и спряла да работи. Той бръкнал с ръката, за да я оправи, но тя заработила. Ръката му била захапана от механизма, но успял да я издърпа, преди да бъде откъсната.

Дланта е напълно размачкана, има счупени кости и разкъсани сухожилия и кръвоносни съдове. Тази нощ е транспортиран за София. /БГНЕС/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK