22-годишен с опасност за живота след среднощно меле в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

Среднощно меле в центъра на Гоце Делчев прати двама младежи от града в болницата, а други двама от хаджидимовското село Блатска са задържани в полицията. 

Инцидентът е станал около 00:02 часа в нощта срещу неделя на централната улица „Търговска" в Гоце Делчев.

На получения сигнал са се отзовали светкавично дежурните полицаи от РУ-Гоце Делчев, които след пристигането си на място заварили в локва кръв в безпомощно състояние да лежи 22-годишният Димитър Славков, а съгражданинът му - 19-годишният Димитър Игнатов бил с разкъсно-контузна рана в областта на лицето.

Пострадалите младежи са били транспортирани веднага в МБАЛ "Иван Скендеров" за оказване на медицинска помощ. След прегледа дежурните медици са освободили за домашно лечение Димитър Игнатов, който е със счупен нос и травми по тялото.

В болничното заведение за лечение е останал 22-годишният Димитър Славков, който е приет с комоцио и опасност за живота.

Вчера пострадалото от побоя момче е дошло в съзнание и опастността за живота му е отпаднала, но докторите са настояли той да остане в болницата до пълното му стабилизиране, съобщиха от МБАЛ "Иван Скендеров".

Полицаите от РУ-Гоце Делчев в нощта на мелето са арестували двама от основните побойници - Ибрахим Мандев от хаджидимовското село Блатска, за който се говори, че е бил шампион по бокс, и приятелят му от същото село Мустафа Дагъров. 

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 129, ал.1 от НК. Работата по установяването на всички лица, имащи отношение към физическата саморазправа продължава.

За сега не се съобщават причините за възникналия скандал между младежите от Гоце Делчев и Блатска. 

Предполага се, че двете групи са били в една от дискотеките в града и са употребили голямо количество алкохол.

Има съмнение, че голяма част от младежите от Блатска, участвали в среднощния екшън, са успели да избягат.

 

КОМЕНТАРИ

до ili15:09 - 03.03.2016
непросветени...сигурно знаеш , че помаци има даже и в Русия ...и по-точно Кавказ, планинските райони да не говорим за северна Осетия , Чечня, Крим. Пък и какви християни може да бъдете кълчите се под цигански ритми. Ха-ха
ili19:33 - 29.02.2016
Помаци - християни приели исляма по време на османското владичество. Просветени, сигурно знаеш кои държави са били под османско владичество.
do ili18:13 - 29.02.2016
О,непросветени ! Помаци има в Турция, Босна, Хърватско, Македония, Косово Албания, България , Гърция....цялата яка от Белица, Якоруда, Гоце Делчев, Драма , Ксанти и оттам до Ипсала селата са пълни с джамии . Ха,Ха,ха.....непросветениии и зомбирани. И там са били винаги от векове. Ей цяла вечност сте били бунаци и такива ще си останете. Никакво развитие откакто това е държава.
ili17:51 - 29.02.2016
дебренк, ти какъв си, знаеш ли въобще?! Ако си помак злобата ти е простена, щото веднъж вече прадедите ти са предали вярата си, ако си от така наречените турци в България помисли си защо не си напуснал, когато ти е била дадена тази възможност.

FACEBOOK