22-годишен от Дебрен в болница след меле в дискотека "DOPE" в Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg, архив

22-годишен младеж от гърменското село Дебрен е приет тази нощ в МБАЛ "Иван Скендеров" след заформило се по негова вина масово меле в гоцеделчевската дискотека "DOPE", съобщиха очевидци.

Пребитият Ферат Ролев от Дебрен е оставен за лечение в здравното заведение със сериозни травми, причинени му по време на масовия бой в дискотеката.

Скандалът, според запознати, първоначално избухнал между Ферат Ролев и негов приятел, също от Дебрен. Двамата отишли заедно в нощното заведение да купонясват.

Свидетели на инцидента коментираха, че Ферат, в гнева си и под въздействието на алкохола, ударил съселянина си, с когото се скарал, а след това забил тупаник и на стоящ до тях младеж от Гоце Делчев.

Това взривило страстите и в мелето се включили още младежи от Гоце Делчев.

Охраната на дискотеката реагирала бързо и извела побойниците извън нощния клуб, където разправията продължила.

На място са извикани екипи на Спешна помощ и РУ - Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

1309:17 - 27.06.2015
и двете дискотеки,са на червени момчета,или червени другари стоят зат тях,така че,керванът ще си върви-кучетата нека си лаят.
NEVROKOP18:15 - 21.06.2015
не бараите на кунето дятето-идиоти,нека изкарва и тои по някво левче.
до Сега17:29 - 21.06.2015
Ако трябва да бъде затворена дискотека в Гоце Делчев това е шапковата дискотека . Полицията , прокуратурата и НАП да направят коректни проверки без да прикриват нарушенията за да видят за какво става въпрос там . Сбъркали сте мястото за пиара
до Теди17:21 - 21.06.2015
Знае се какво става в другата дискотека но тава е работа на полицията а не на редакторите които отразяват новините затона не винете тях а полицията която прикрива побоищата там които се случват много по често .Няма седмица без побой , без оплакване за алкохол менте и дрогирани изроди . Но Теди ти си права така е защото дискотеката е на сина на известен бизнесмен който шари яко .Та нали напили се в същата дискотека потрошиха спешния център ,та нали пияните от същата дискотека мацки заедно с шефа им направиха онази страшна катастрофа на площада и избягаха та нали ...........Така че да си сигурна че тук редакторите не ги интересува конкуренцията между двете дискотеки а ги интересува както вас сигурно къде са полицията , НАП и контролните органи защото в шапковата дискотека ни изтрповиха с алкопи ментаци

FACEBOOK