22-годишен младеж издъхна в стая на хотел "Луксор" в Благоевград

Хотел "Луксор", снимка: infomreja.bg, архив
Млад мъж издъхна в стая на хотел "Луксор" в Благоевград. Инцидентът е станал днес около 12.30 часа.
 
22-годишният младеж е намерен мъртъв в леглото си. На място е извикан лекарски екип, който констатирал смъртта. Полицията започна изясняване на инцидента.
 
Вчера момчето, което е родом от Бургас, пристигнало в Благоевград, за да гостува на сина на собственика на хотела Недялко Левунлиев. Вечерта двамата младежи седнали да пийнат и хапнат в заведението на комплекса. Изпили по няколко чаши вино и се качили по стаите си, за да спят. 
 
На сутринта домакинът потърсил гостенина си по телефона. След като никой не отговорил, позвънили на телефон 112.
 
При първоначалния оглед не са открити следи от насилие по тялото. Вратата на стаята му е била заключена. В леглото му е имало следи от повръщано. Това е и една от версиите, по която работят криминалистите - че младежът е препил, повърнал е в съня си и се е задушил.
 
Не е изключено обаче фатална да се е оказала комбинацията от алкохол и анаболи. Младият мъж е бил студент по кинезитерапия в НСА. 
 
Аутопсията ще покаже с категоричност от какво е починал младият мъж.
 
В началото на годината отново имаше инцидент в същия хотел. На 14 януари две жени бяха приети в реанимация, след като яли кексчета с канабис. Те признаха, че сина на собственика на комплекса ги почерпил с веселите сладкиши.
 

КОМЕНТАРИ

bbb15:12 - 14.11.2014
Ebah ti i hotela veseli kekscheta i kakvi li drogi oshte ne nqmali koi da gi zatvori stiga sa ubivali nevinni hora
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK