Двама педиатри от МБАЛ – Гоце Делчев, получиха заслужени отличия

Снимка: Infomreja.bg

Д-р Пеева и д-р Камбов бяха удостоени с почетни плакети „Лекар на годината“

В навечерието на 19-и октомври – Ден на българския лекар, в МБАЛ „Иван Скендеров“ – Гоце Делчев, се състоя мило тържество. На него с почетна грамота и плакет от Българския лекарски съюз бяха отличени двама лекари – дългогодишните педиатри д-р Йоанна Пеева и д-р Костадин Камбов.

В присъствието на голяма част от медицинския персонал на болничното заведение – лекари и  медицински сестри, както и на част от общинското ръководство, отличията връчи председателят на БЛС – Гоце Делчев, д-р Милан Първанов.

В краткото си слово той подчерта, че двамата отличени лекари са заслужили почит, уважение и признателност не само от лекарската колегия, но и от обществеността, от пациентите. Благодарение на тях Детското отделение се е запазило през изминалите трудни години.

Управителят на здравното заведение – д-р Владислав Улевинов, благодари на наградените  за техния неуморен труд. Той честити в аванс на всичките си колеги  утрешния празник, като наред с пожеланията за живот, здраве и добруване, им напомни да не забравят, че първо са хора и след това – лекари.

„Благодаря ви за оказваното до момента съдействие. Надявам се да работим в добър екип и занапред“, завърши приветствието си д-р Улевинов.

От свое има отличените лекари – д-р Пеева и д-р Камбов, също благодариха за признанието, което получават.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK