21-годишен шофьор блъсна медик от Спешния център, отиващ на работа

снимки: infomreja.bg

Лек автомобил, управляван от 21-годишен младеж, блъсна фелдшер от Центъра за спешна медицинска помощ, отиващ на работа. Пътният инцидент е станал към 19 часа тази вечер пред сградата на поликлиниката в Благоевград.

Марияна Ридарска пресичала ул. „Славянска”, за да отиде на нощна смяна, когатно е блъсната от лек автомобил Фиат. При удара фелдшерката отхвръкнала и паднала на асфалта, част от косата й е оскубана, а носените от нея плодове - киви, се разпилели по пътното платно.

Прибрища се от адрес линейка на Спешния център транспортирала пострадалата колежка до Спешно-приемно отделение на МБАЛ - Благоевград.

В момента сътоянието й се уточнява, Марияна Ридарска се оплаква от болки в кръста, има натъртвания по цялото тяло и болки в едната ръка, на която се подпряла при падането, съобщиха медици. Пробата за алкохол на водача, блъснал служителката на ЦСМП, е отрицателна. Лекият автомобил е с подбит преден капак.

10 минути по-рано на същото кръстовище, лек автомобил Ситроен, управляван от жена, е блъснал младо момиче, което е прието в спешното отделение. На девойката ще й бъдат направени рентгенови снимки.

Пробата за алкохол с дрегер на водачката на ситроена също е отрицателна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK