200 пожелания за ден прие абитуриентка от Сатовча за успех в най-желаното поприще – медицината

снимки: личен архив

С много роднини, близки и приятели отпразнува успешното завършване на средното си образование абитуриентката Селвера Странджева от Сатовча.

Родителите й събраха в родопската перла „Дъбраш” на стилно парти и да споделят радостта си по случай завършването на любимата си дъщеря повече от 200 роднини и приятели на семейството и младата дама, на която веднага след абитуриентския бал й предстоят кандидат-студентски изпити.

Красивата абитуриентка заяви, че ще преследва до пълен успех мечтата си, а именно да бъде приета още тази година студентка и да се реализира в мечтаното поприще - медицината.

Всички гости бурно аплодираха упоритостта и стремежа на зрелостничката в преследването на голямата й мечта, горещо й пожелаха много здраве, успешно представяне на държавните зрелостни и кандидатстудентските изпити и попътен вятър в живота.

Към сърдечните пожелания и дългите хора, които се извиха, се присъединиха и общинският съветник Зайра Ибишева, директорът на ДГС ”Дикчан” Пламен Поюков, бизнесменът Валентин Арнаудов и още много други гости от елита на Сатовча, които поздравиха родителите на абитуриентката и изразиха гордостта си, че Сатовча ще има и в бъдеще своите достойни и отговорни млади хора.

 

снимки: личен архив
снимки: личен архив
снимки: личен архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK