За шеста година Първо ОУ – Гоце Делчев, отбеляза Деня на розовата фланелка

Снимка: Infomreja.bg

Целият колектив каза НЕ! на тормоза в училище

Днес всичко в Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев е по-различно от обичайното – като се започне от преобладаващо розовите облекла на ученици и учители и се стигне да червено - белите панделки върху дърветата на двора. Цветовото решение стана още по-въздействащо, когато към небето полетяха розови балони – знак на съпричастност  към превенцията на тормоза в училище.

Денят на розовата фланелка тук се чества вече шеста година. Той беше предхождан  от много дейности, тематично свързани с него. Достатъчно е да отбележим конкурса, организиран от Училищния координационен съвет – „Моето училище – място без насилие“, в който със свои есета и рисунки се включиха доста ученици.

Честта да открият тържеството имаха малките мажоретки от училищния състав. След техните красиви изпълнения дойде ред за награждаване на отличените в училищния конкурс. Грамотите връчи помощник – директорката  на училището Магдалена Цветкова. 

Възможност да покажат своите грациозни композиции имаха и мажоретките от по-голямата възрастова група. След това всички заедно – ученици и учители, спазиха традицията, като застанаха така, че оформиха  сърце – символ на доброта и съпричастност. 

 
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK