1xbet - нова платформа за онлайн залози

В онлайн пространството има утвърдени букмейкъри, които вече имат своите последователи и редовни клиенти. Но си заслужава да следите и какви нови букмейкъри се появяват наред с вече утвърдените от години. Така ще можете да се запознаете и с техните предложения, промоции и обхват на спортове, за да се възползвате от цялото разнообразие за залагания, което е налично в онлайн пространството.

За да получите информация за основните букмейкъри, препоръчваме ревютата в BGBookies.com А сега ще ви запознаем с новата платформа, в която можете да правите онлайн залози – 1xbet.

С какво 1xbet привлича вниманието

На първо място, както можете да видите при отварянето на сайта, е бонусът за нови клиенти, а освен него се предлагат и други бонуси и промоции. Това определено е букмейкър, който знае как да привлече клиенти и знае какво търсят играчите като един от основните стимули.

Дизайнът на сайта също ще ви допадне. Ще видите всички необходими линкове – за регистрация, заедно с предложението за 100% бонус върху първия депозит, както и линкове към спортната секция и към секцията На живо. В лентата на менюто се откроява и линкът към секцията за промоции. За да започнете регистрацията, можете да използвате и другия линк горе вдясно, до който се намира и бутонът за влизане в профила. От падащото меню в горния десен ъгъл можете да сменяте и езика. Няма да губите време да търсите необходимите линкове, те са подредени удобно в началната страница.

Още едно предимство, което потвърждава, че 1xbet знае какво търсят залагащите за постигане на високи печалби, е предлагането на високи коефициенти. Коефициентите са една от предпоставките за печалби, а играчите с опит търсят по-високи коефициенти, които със сигурност ще намерят в този сайт за залагания.

Какво трябва да знаем за букмейкъра 1xbet

Това е руски сайт, който е управляван от Гибралтар. Самата фирма е основана преди малко повече от 10 години, а предлага онлайн залагания от 2011 година. В сайта ще имате избор сред много спортове и спортни срещи, а за опитните играчи препоръчваме борсата за залози – това е предложение, рядко срещано сред букмейкърите; да напомним, че спортна борса доскоро можеше да се намери само в Betfair.

Други предимства на 1xbet, които ще ви харесат и привлекат

При всяко подробно ревю на 1xbet в BGbookies.com се разглеждат основните характеристики, които са от значение за цялостния процес на залагането. Тук ще разгледаме методите за плащане, които ще намерите в сайта, броя на езиците, които могат да се използват в него, както и избора на пазари, който е интересен за търсещите нови онлайн сайтове за залагане с основни предимства. Ще споменем и възможностите за залагания на живо, един от най-вълнуващите видове залагания.

Пазарите в 1xbet

Много е важно при залаганията играчите да имат достатъчно голям брой пазари. Това прави залаганията интересни и предлага възможности за избор. Общото мнение сред играчи и сред експертите в бранша е, че предложенията на пазари са едно от предимствата, които ще допринесат за бързото оформяне на букмейкъра като нов и солиден конкурент на вече утвърдените букмейкъри, дори и на Bet365.

Нека дадем примери с възможностите за залози за футболните мачове. За даден мач от основните първенства можете да намерите дори до 800 опции на пазари. Освен традиционните 1Х2, както и над/под, ще намерите хендикап залози, двоен шанс и много други. Направете избора си и от специалните залози, относно голове, резултати от полувреме, както и много други. Както традиционни, така и специални залози ще намерите и за другите спортове.

Залагания на живо

Съвременните залагания са немислими без възможностите за залагания на живо. Ще ги намерите и в 1xbet. Често при залагания по време на протичането на спортни срещи възможностите за печалби са по-големи, а във всички случаи самите залагания, докато играчите следят дадената среща, са много по-вълнуващи. Влезте в секцията На живо от началната страница и направете своите залози по време на среща, която е от интерес за вас.

Методите на плащане

Методите, чрез които могат да се правят депозити и да се теглят печалби, трябва да са удобни за играчите, а разнообразието на налични методи в сайта на 1xbet означава, че всеки има възможност за избор, за да използва този метод, който му е най-удобен.

В 1xbet ще намерите не само възможности да регистрирате методи като банкови карти и основни електронни портфейли като Skrill и Neteller. За тези, които предпочитат предплатени карти, е възможността да използват Paysafecard. Налични са и други методи, които се използват в различните европейски страни, но особено предимство е това, че можете да депозирате и в Bitcoin. Това е предимство, което няма да намерите при другите онлайн букмейкъри.

Езиците, които можете да използвате

Както вече сте установили, ако сте отваряли сайта на букмейкъра, той предлага и български език. Освен това, наред с най-често използваните европейски езици, се предлагат и много други, така че общият брой достига 40.

Спортната борса на 1xbet

Спортна борса означава, че вие сами определяте условията за залозите, които трябва да приеме друг играч в специалната секция, наречена борса. Тук и печалбите могат да бъдат много по-привлекателни, тъй като играчът, който прави залога, определя коефициента.

Ако сте опитни играчи и сте се изкушавали да залагате в спортната борса на Betfair, сега имате на разположение още една такава борса – на 1xbet. Първото, което ще оцените като предложение от букмейкъра, е бонусът от 20 евро за регистриране в борсата.

Ще можете да правите залози на най-популярните спортни срещи, които са групирани по първенства. Трябва да имате предвид, че тук срещите, които се предлагат за залагания са доста по-малко, в сравнение с предложенията в спортната секция. Но предизвикателствата са големи и са истинско изкушение за играчи с опит. Заслужава си да направите своите залози, за или против дадена спортна среща. Срещу вас ще играе друг играч, който ще приеме вашето предложение при коефициента, който сте определили. Спортовете, на които можете да залагате в борсата, са футбол, тенис, бокс и някои други.

Засега опциите за залозите не са толкова разнообразни, колкото в спортната секция, но 1xbet усъвършенства своите услуги все повече и повече, така че се надяваме в близкото бъдеще да се предлагат повече опции.

Другите секции в 1xbet

Съчетайте залаганията в сайта с игри. Ще видите и секции за слотове, казино на живо, а също и виртуални спортове. По времето, когато е написано настоящото ревю, 1xbet предлага и специално предизвикателство, което очаква залагащите в сайта – възможността да участват за награда луксозна кола, когато направят прогнози, свързани с Мондиал 2018.

 

КОМЕНТАРИ

Detyr18:07 - 08.06.2021
https://vulkan-vegas.pl/ [url=https://vulkan-vegas.pl/]https://vulkan-vegas.pl/[/url] <a href="https://vulkan-vegas.pl/>https://vulkan-vegas.pl/</a>
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK