20 лаптопа дари на СОУ - Брезница зам.-председателят на НС Алиосман Имамов

снимки: infomreja.bg

С 20 лаптопа обзаведе компютърната зала в изцяло обновеното по спечеления проект от Община Гоце Делчев училище в с. Брезница заместник-председателят на Народното събрание Алиосман Имамов.

Дарението, което се посрещна с радост и от учители, и от ученици, Имамов лично връчи на ръководството на школото, на което директор е Николай Джингаров.

Заместник-председателят на парламента остана изключително доволен от отличната материална база и добрите условия, които ръководството на СОУ "Св. Св. Кирил и Методий” благодарение на качественото изпълнение на проекта предоставят на възпитаниците си.

Най-доволни и щастливи от дарението на Алиосман Имамов останаха учениците, на които той пожела със здраве и отлични оценки да ползват подаръка му.

Както ИНФОМРЕЖА писа, по мащабния проект на Община Гоце Делчев бяха извършени основни ремонтни работи в четирите училища и една детска градина.

Бяха подменени и ремонтирани  покриви, направена бе външна топлоизолация и минерална мазилка, подменени бяха  дограми. Извършен бе и цялостен ремонт на класните стаи, кабинетите, коридорите, стълбищата и санитарните помещения. Подменени бяха и ВиК, електро- и отоплителните инсталации.

В училищата по проекта, в който бе включена и гимназията в с. Брезница, бе направена подмяна на осветителни и отоплителни тела, реконструкция на котелните инсталации, изградени бяха рампи за инвалиди, облагородени бяха и дворните пространства, спортните площадки и оградите.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

dfdgf11:51 - 24.04.2014
taka shte e. Vkaraha vsichki "Bimeta" vyv vlasta i sega samo v tehnite sela shte ima laptopi
али10:02 - 24.04.2014
Е много е лесно така със старите бракувани лаптопи на Народното събрание!!! Смешник, евтини предизборни трикове!
кalemov22:00 - 23.04.2014
докато "колегата" башев контрабандира македонски цигари за рибанския електорат, имамов ограмотява брезничани. бравос!!!
Eмо21:24 - 23.04.2014
Интересно при заплата 3000 лв откъде е забогатял толкова този плужек?

FACEBOOK