Три жалби от Белица отиват в прокуратурата в Разлог

Снимка: Infomreja.bg

Жалбите са разгледани от ОИК

Три жалби отиват в прокуратурата в Разлог след разглеждане от ОИК-Белица.

В Общинска избирателна комисия – Белица, е постъпила жалба от Фатиме И. Юрукова - представител на МС на ДПС-Белица, с която се излагат твърдения, че Исмаил Мензилов – Бумбевия от с. Краище агитира в деня на изборите в  кв .„Русовица“, гр. Белица.

Общинска избирателна комисия-Белица изпраща жалбата по компетентност до РП- Разлог, за предприемане на необходимите действия.

В Общинска избирателна комисия- Белица, е постъпила жалба от Иван Стойчев – Общински ръководител на ПП ГЕРБ-Белица, с която дава сигнал от кандидата за кмет на кметство от ПП ГЕРБ за с. Бабяк за заплахи на избиратели в с. Бабяк от членове и симпатизанти на ПП ДПС и моли да се предприемат необходимите мерки по закон за предотвратяване на по нататъшни ексцесии.

В Общинска избирателна комисия – Белица, е постъпила жалба от Мустафа Али Калъчов – кандидат за кмет на община Белица от ПП ГЕРБ, с която уведомява, че по сигнал на граждани в магазин в квартал „Русовица “ собственост на Божидар Благоев Златанов и на улица „Братя Миладинови“ №13/бившата къща на Георги Генев/ се упражнява контролиран вот.

И двете жалби се изпращат до РП- Разлог

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK