20-годишен шофьор оцеля по чудо след зрелищна каскада край Покровник

снимки: infomreja.bg

20-годишен младеж оцеля по чудо и се отърва само със чупена ръка след зрелищна каскада край Благоевград. Пътният инцидент стана край село Покровник. Към 14 часа Кирил О.  летял с бясна скорост по правия участък към Благоевград, идвайки от село Падеж. След като отминал Покровник, младежът предприел изпреварване. В същото време обаче шофьорът на движещия се отпред "Фолксваген Голф" отбил в другото платно, за да избегне неравност на пътя в своята лента.

Така автомобилът на Кирил бил изтласкан от шосето. Колата се отклонила наляво и се спуснала, подскачайки по стъпаловидния скат на пътя. След това се приземила по таван на лекоатлетическата писта на стадиона на Покровник. С линейка на ЦСМП пострадалият шофьор е тренспоритран до МБАЛ-Благоевград, където е установено, че е с тежка фрактура на ръката, охлузни и порезни рани и натъртвания.

Два часа продължи огледът на местопроизшествието. На мястото на пътния инцидент се бяха разпилели тонколони, части от разбития автомобил, чията марка на пръв поглед не може да се установи. На водача е взета кръвна проба за алкохол.
Това е втората подобна катастрофа за по-малко от 12 часа в Благоевград. Тази нощ лек автомобил "Пежо 406" излетя от шосето край ГКПП „Логодаж” и се претърколи в крайпътен скат. 50-годишният водач оцеля по чудо.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK