20-годишен без книжка и пиян катастрофира с мотор

снимка:infomreja.bg

20-годишен младеж е приет в благоевградската болница с комоцио и съмнения за мозъчен оток след като се блъсна с мотор в автомобил в село Пороминово, съобщава БГНЕС. Инцидентът с Васил Д. станал към 21.30 часа снощи. Неправоспособният младеж след употреба на алкохол се качил на мотора си, скоро след това загубил управление и се блъснал в паркиран автомобил. Той е  приет  в болница в безсъзнаниое и коматозно състояние.

С помощта на двама лекари-реаниматори пострадалият е изведен от комата. Направените му изследвания със скенер не са установили счупвания на черепа, както и мозъчен хематом. Взета му е кръвна проба за алкохол, по случая са работили полицаите от РПУ-Рила.

С комоцио, пострадалият младеж е настанен в отделението по неврохирургия за допълнителни изследвания. Има съмнения за мозъчен отток. Веднага след пристигането на линейката пред Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград се изсипали над 20 приятели на пострадалия, повечето от които били пияни. Това е създало напрежение сред медиците, което е овладяно от пристигналата на място патрулка.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK