Над 200 родители, ученици и родители посетиха кампанията „Училището свърши, сега накъде?“

Снимки: Ротаракт клуб - Дупница

Инициативата се провежда за втора поредна година в Дупница

При засилен интерес премина Информационна кампания за университетите в България под името “Училището свърши, сега накъде?”. Кампанията стартира за втори път в град Дупница и бе изключително успешна за всички присъстващи.

Беше посетена от над 200 родители, учители и ученици, които можеха да зададат своите въпроси на представители от 20 български университета и да се сдобият с различни рекламни материали.

„Горди сме, че успяхме да помогнем на много кандидат-студенти да се насочат към различни специалности, да открият много нови възможности за висшето образование в България и да организираме едно страхотно събитие, изпълнено с усмивки и желание за знание!

Разбира се, нямаше да се справим толкова добре без помощта на всеотдайните доброволци, които ни помагаха и бяха до нас във всеки един момент! Благодарим и на всички институции, които също се отзоваха и с огромен ентусиазъм допринесоха за безпроблемното преминаване на нашата кампания!“, обявиха организаторите на кампанията от Ротаракт клуб – Дупница. 

Кампанията не свършва дотук - всички рекламни и информационни материали, донесени от представителите на университетите, в момента се намират в библиотеката към читалище "Зора".

„Ако някои от кандидат-студентите не са успели да присъстват на нашето събитие, могат да посетят библиотеката и да се сдобият с материали от университетите, които ги интересуват. Материалите ще останат в библиотеката до края на кандидатстудентските кампании“, обявиха още от Ротакарк клуб - Дупница. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK