7 години затвор за мъж, блудствал с 24-годишна в София

Снимка: Infomreja.bg

Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Софийски градски съд

По внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура бе признат за виновен подсъдимият С. Г., на 26 г., за извършени от него престъпление по чл. 170, ал. 2, вр. ал. 1 от НК и престъпление по чл. 150, ал. 1, пр. 1, алт. 1 от НК.

На 17.12.2019 г. около 04,00 ч. в гр. София, бул. „Княгиня Мария Луиза“, подсъдимият С. Г. влязъл в чуждо жилище, собственост на А. Й., обитавано от Н. Д., като употребил за това ловкост и деянието е извършено нощем. С. Г. влязъл във входа на сградата, след това се качил по стълбите, стигнал до обща тераса пред жилището обитавано от Н. Д., след това излязъл на фасадно строително скеле, качил се на него с ловкост и стъпил на перваза на прозорец на жилището. Чрез използване на специално техническо средство подсъдимият отворил прозореца в областта на затварящия се механизъм и проникнал в жилището, в което била Н. Д.

На горепосочената дата и място, подсъдимият С. Г. извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на пострадалата Н. Д., на 24 г., чрез употреба на сила. С. Г. влязъл в спалнята в жилището, легнал на леглото до пострадалата Н. Д. и извършил блудствени действия с нея, като не ѝ давал възможност да мърда, а Н. Д. се опитвала да го отблъсне.

Софийски районен съд е постановил присъда, с която е признал за виновен подсъдимия С. Г. по повдигнатите му от Софийска районна прокуратура обвинения, като му е наложил наказание „лишаване от свобода“ за срок от седем години, при първоначален строг режим на изтърпяване.

Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Софийски градски съд.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK