2 500 лева събраха младежите от БСП-Гоце Делчев за лечението на пет деца

снимки: infomreja.bg

За трета поредна година младите социалисти от Младежкото обединение на БСП – Гоце Делчев тази вечер организираха предколеден благотворителен концерт.

Залата на Дома на културата събра няколко поколения жители на града и селата от общината, които приветстваха както младите таланти на сцената, така и младите социалисти за благородната им инициатива.

2 500 лева е набраната сума от тазгодишния коледен благотворителен концерт, която младежите от БСП - Гоце Делчев ще дарят за лечението на пет деца.

Със свои скечове, музикални изпълнения и танци на сцената в продължение на два часа се редяха млади таланти от всички училища в Гоце Делчев, които обраха аплодисментите на многобройната публика.

Децата от социалния дом „Иван Кюлев”, ученици от НПГ „Димитър Талев”, Танцов състав „Неврокопчанче“, хип-хоп групи, ученици от Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, младият изпълнител на македонски  песни Иван Арнаудов, известният хип-хоп изпълнител Блеки от Благоевград, който бе и водещ на благотворителното шоу, дадоха всичко от себе си публиката да почувства празичната атмосфера.

Кметът Владимир Москов и заместниците му Валери Сарандев, Богдан Боцев и Саид Иброш, председателят на Общинския съвет Ангел Гераксиев, както и председателят на БСП – Гоце Делчев Тодор Радулов също бяха в залата.

Както ИНФОМРЕЖА писа, тазгодишната мисия на младежите от БСП бе за набиране на средства за лечението на пет болни деца. В инициативата се включиха и членовете на местния младежки парламент, които поставиха красиви кутии за дарения във всички средни училища, големите предприятия в града, както и във фоайето на Дома на културата.

По време на концерта се проведе и търг. Красива торта бе купена от жена от публиката за 70 лева, а друга торта бе дарена на прекрасните артисти от детския дом в Гоце Делчев, които бяха неотразими при изпълнението на скечовете си.

През предходните две години даренията от благотворителните предколедни инициативи на младите социалисти в Гоце Делчев бяха ориентирани към различните домове в града.

Със събраните средства бяха оборудвани кухня и фитнес кът в Дома за деца, лишени от родителски грижи, закупени бяха пералня и ЛСД телевизор за Дома за възрастни хора, както и телевизор и специализирани уреди за Дневния център за хора с увреждания и родилното отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

agacho22:48 - 22.12.2012
ашколсун!!!
Сергей11:31 - 14.12.2012
Браво на гоцеделчевските младежи!
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK