2 500 лева събраха младежите от БСП-Гоце Делчев на традиционния си благотворителен коледен концерт

Снимки: БСП - Гоце Делчев

За шеста поредна година Младежкото обединение на БСП – Гоце Делчев организира коледен благотворителен концерт, на който само от символичния вход от 2 лева и от кутията за дарения се събраха 2 350 лева.

Сумата набъбна до 2 500 лева след появата на добрия белобрад старец. С парите младите социалисти и тази година ще зарадват децата в неравностойно положение от Дом "Иван Кюлев". 

Пълната зала в Дома на културата се наслади и силно аплодира местната любима изпълнителка на македонски песни Бояна Карпузова, балет “Виваденс” с хореограф Ани Лефтерова, фолклорната формация “Неврокопчанки” с ръководител Костадин Гьоргов, клуб по художествена гимнастика “Пирин М” с треньор Габриела Шопова, талантливата поп певица Вили Пендичева.

С много емоции и бурни аплодисменти бяха посрещнати от голямата публика малките таланти на ОЗД ”Джани Родари”, които се появиха като красиви снежинки, и рок групата "Доминейтър" заедно с певицата им Зара.

Респект за Alex P и Снежи Самандова от Неврокопския ансамбъл за народни песни и танци пък се справиха перфектно като водещи на благородната инициатива на МБСП - Гоце Делчев.

Организаторите поднесоха своите сърдечни благодарности към дизайнерката на бутикови сладкиши Мария Саватинова и на "Малчанков" ООД за прекрасните торти на всички участници  в шестия благотворителен концерт, както и на всички от Младежкото обединение на БСП в Гоце Делчев, участвали в организацията на събитието, докоснало за поредна година сърцата на неврокопчани.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK