Сандански отбеляза своя празник зрелищно

Снимки: Община Сандански

Дни, наситени с емоция. Дни, които включваха събития, случващи се за първи път в град Сандански. Дни, празнични и неповторими.

Град Сандански тържествено, празнично и емоционално отбеляза 90-годишнината от обявяването на тогавашен Свети Врач за град.

Още в ранните вечерни часове тържествен марш на военните духови оркестри огласи главната пешеходна улица в Сандански, с предвещание за много настроение и дълги хора.

Малко по-късно истинско и уникално шоу вдигна градусите на настроението на площад „България“ с Фестивала на военните духови оркестри, а 500 военни от цялата страна създадоха истинска палитра от танцова веселба, в която увлякоха всички събрали се на площада в курортния град.

Ехото от вековете оттекна с уникален военен ритуал и тържествена заря- проверка от Военно формирование 26 400, гр. Благоевград.

Тържественият ден продължи с Духов оркестър, град Сандански и приветствия от кмета на община Сандански – Кирил Котев и официалните лица, които поздравиха всички празнуващи.

Празничната вечер завърши с концерт на младата и талантлива Михаела Филева, която предизвика фурор сред своите фенове, които почти се качиха на сцената, за да се докоснат до своята любимка.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK