1967 лева събраха на благотворителното представление "Оскар" в Кюстендил

Станислава Ризова, снимки: Личен архив

Благотворителната пиеса "Оскар" от кюстендилката Станислава Ризова - студент в първи курс НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" - специалност "Драматургия" в класа на проф. Станислав Семерджиев, успя да събере 1967 лева.

Пиесата бе поставена на кюстендилска сцена на 28-и април в голямата зала на Драматичния театър.

Както ИНФОМРЕЖА вече писа, средствата ще отидат за Детско отделение на кюстендилската болница, като една част ще бъдат дарени на младия и талантлив художник Александър Ангелов, който прекара двата последни месеца в реанимация.

За нормалното му лечение в домашни условия е необходимо закупуването на апарат за дишане в рамките на около 400 лв. Събраните средства ще бъдат предоставени утре на получателите, за които са предвидени.

"Искам да благодаря на всички, които дойдоха на нашето представление и подкрепиха каузата ни! На проф. Мая Димитрова, че ни уважи с присъствието си, на г-н Петрозар Петков, благодарение на когото това представление стана факт, както и на Евгени Серафимов, който направи великолепната ни сценография!

На колегите ми от НАТФИЗ, които помогнаха с монтажа на видеото, звукозаписа и плаката на пиесата! На студио "ДЕБЮТ" и много други! Благодаря ви - без вас това представление нямаше да бъде същото!", написа в социалната мрежа фейсбук Станислава Ризова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK