1925 лева е събраната сума до момента от кампанията "Смет за пътуващ театър"

Снимка: личен архив

От началото на кампанията "Смет за пътуващ театър" до момента от предаден боклук са събрани 953 лева.

От дарения, поставените кутии след представлението "Съкровището на Силвестър" в общински драматичен театър и проведен базар в ЕГ "Д-р Петър Берон" - Кюстендил, постъпилите средства са - 972 лева.

Общата сума до момента е 1925 лева.

"Ще събираме боклук до края на тази седмица. Подали сме искане до Общинския съвет - Кюстендил,  за отпускане на помощ в размер на 500 лева. Надяваме се да го удовлетворят. Това са пари за транспорт и две нощувки само на децата. Храната ще поемат родителите. Разходите за медицинско лице и придружаващите /ръководител и шофьор/ ще се поемат от Обединен детски комплекс", каза Ани Кръстева ръководител на театралната школа към Обединен детски комплекс.

Припомняме, че средствата са нужни за участие на младите театрали към Школата на комплекса във фестивала "Климент Михайлов" в Русе през месец юни.

"Благодарим от сърце на всеки един, който ни дари боклук и пари. На Йордан Георгиев, който ни изкупува боклука на много добри цени и работи за нас извънредно.

На всички фирми, които ни карат отпадъци директно на пункта. На родителите, които са плътно до децата в кампанията. На децата, които работиха неуморно въпреки училището и репетициите. На Общината, че ни подкрепи", допълни още Ани Кръстева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK