19-годишно момиче загина в катастрофа край Първомай

снимка: infomreja.bg

Тежка катастрофа отне живота на 19-годишно момиче от Първомай, съобщава dnes.bg. Причина за тежкия инцидент вероятно е високата скорост, с която се е движил 58-годишен шофьор.

Във четвъртък през нощта на пътя между първомайските села Брягово и Искра мъжът навлязъл с лекия си автомобил „Шкода” в лентата за насрещно движение и челно се блъснал в „Рено”, в което пътували две момичета на 19 години.

Пътничката в колата издъхва в линейката на път за болницата, а младата шофьорка е настанена в реанимация с опасност за живота, пукнат череп, тежка травма на гърдите и счупен десен крак.

Най-вероятната причина за инцидента е несъобразена скорост, смятат разследващите. За момента не е ясно дали шофьорът се е опитал да избегне неравност на пътя, или е заспал зад волана. Алкохолната му проба е отрицателна.

Друг нелеп инцидент отне живота на 80-годишна жена от Пазарджик. "Шофьорът на товарен камион е решил да направи маневра на заден ход и е блъснал възрастната жена”, съобщи пред Dnes.bg говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Пенсионерката била откарана в спешното отделение на местната болница, но лекарите не са успели да спасят живота . 55-годишният мъж е разпитан в полицията, а по случая се води дознание.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK