19-годишен моторист без книжка в "Пирогов" след каскада на "Попови ливади"

снимка: infomreja.bg, архив

Младеж от гоцеделчевското село Мусомища е транспортиран в "Пирогов" след катастрофа с мотор.

Инцидентът е станал към 10 часа вчера на черен път от "Попови ливади" към връх Ореляк.

19-годишният неправоспособен водач С.В. управлявал мотоциклет с превишена скорост, в резултат на което изгубил контрол и катастрофирал. 

Животът на момчето е извън опасност след злополучната каскада, съобщиха от болницата в Гоце Делчев, където след произшествието му е оказана първа помощ.

С.В. е приет в "Пирогов" с фрактура на левия крак.

След извършената проверка от служителите на КАТ е установено, че водачът не е притежавал свидетелство за правоуправление, валидно за категория "А", а мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред и е с неустановена собственост.

 

КОМЕНТАРИ

Очевидец10:51 - 09.07.2014
А защо от болницата в Гоце Делчев не съобщават колко време се чака в "СПЕШНА ПОМОЩ" за ренгенова снимка и колко време се чака да те прегледа доктор по спешност????? Ама то се знае, мнооооогоооо. И защо е транспортирано момчето до Пирогов? Отговор: само в София все още има работещи лечебни заведения, където да лекуват възможно най-качествено. Момчето е добре и скоро се връща вкъщи.
Бай Стоян17:51 - 08.07.2014
Абе малоумни хора има.... как ще се регистрира кросов мотор лелеее.Предназначен е за писта и за гората не за пътищата по улицата........Нямам думи за ПРОСТОТИЯТА и от каде да знаете че е карал с превишена скорост,да не би в гората да има радари?
Крум17:48 - 08.07.2014
тука е пълно с мишки в тоя сайт поне си пишете имената като публикувате статии
Крум17:46 - 08.07.2014
Мамицата им да еба и на простия сайт и простите хора направили го и на простите хора който са го писали аре махайте е веднага пидали и пидалки .

FACEBOOK