Ръководството на кюстендилската езикова гимназия награди успешни ученици и учители

Снимки: личен архив

Церемония по награждаване на успешните ученици и учители за учебната 2017/2018 г. се осъществи в кюстендилската езикова гимназия.

Учениците получиха грамоти за издигане на престижа на учебното заведение, грамоти за заети призови места и успешно участие в състезания, олимпиади, фестивали, конкурси и други.

Учениците бяха наградени и с книги на английски и български език, а някои от тях и с парични награди.

Техните преподаватели получиха от Иванка Янкова - директор на ЕГ "Д-р Петър Берон" грамоти за издигане престижа на училището и ваучери за книги на стойност 40 лв.

Наградените ученици са 34.

Сред отличените учителите са Ивелина Джонева и Милена Стефанова - преподаватели по български език и литература, Донка Стоянова - география и икономика, Милена Замфирова - английски език, Весела Русинова - физическо възпитание и спорт, Ирена Йорданова - немски език, Валя Георгиева - испански език, Ина Станкова и Мария Кирилова - англиийски език, Елза Давидкова - химия и опазване на околната среда и физика и астрономия.

На прага на своето пенсиониране бе наградена и Мариана Войкова - дългогодишен учител по български език и литература, която получи и награда за цялостен принос за издигане престижа на гимназията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK