ПМГ "Проф. Емануил Иванов" - Кюстендил, получи отливка на Герб на Република България от Административния съд

Снимки: Административен съд

Отливка на Герб на Република България връчи Председателят на Административен съд – Кюстендил, Иван Демиревски на Екатерина Паскалева - директор на Природоматематическа гимназия „Проф. Емануил Иванов“ - Кюстендил преди старта на новата учебна година.

Финансовите средства по наградния  фонд са утвърдени по Протокол № 18 от заседание на Пленума на ВСС в изпълнение на Образователна програма „Съдебна власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“ за учебната 2017/2018 година.

 Г-жа Паскалева изказа сърдечни благодарности на магистратите от Административен съд – Кюстендил за проявения професионализъм при изнасяне на лекциите пред учениците, проведени под форма на дискусии. Изразена бе и положителна оценка за полезността от Програмата, тъй като участвалите в нея 104 ученика са придобили както теоретични, така и практически познания за функционирането на съдебната система.

През новата 2018/2019 учебна година партньор по Образователната програма на Административен съд – Кюстендил, ще бъде Профилирана гимназия „Христо Ботев“ - Дупница.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK