17 зрелостници от ПМГ-Гоце Делчев, с пълни шестици на матурите

Снимка: Infomreja.bg

Излязоха резултатите от матурите на випуск 2018 от ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев, съобщиха от елитната гимназия.

Отличните резултати на зрелостниците от държавните изпити снощи бяха посрещнати с много радост и гордост от випускниците на ПМГ.

Представянето на дванадесетокласниците е впечатляващо - 17 зрелостници са постигнали пълни шестици на матурите, а 36 випускници имат отлични оценки на ДЗИ по български език и литература.

Матурата по английски език, на която са се явили 48 зрелостници, е с общ успех „Отличен“ 5,67, като 11 от явилите се зрелостници имат пълни шестици.

Зад високите резултати на външното оценяване стои упорит, продължителен и всеотдаен труд на преподаватели и ученици е категорично цялото ръководство на ПМГ.

 

КОМЕНТАРИ

Аз13:37 - 12.06.2018
Първо: Пълните шестици не са 70, а 17. Второ: От тези резултати излиза, че няма ученици, които завършват с пълно 6, но преди матурите бързахте да се хвалите, че имате пълни отличници. За двойките нищо не пишете, но те са повече от миналата година. А отличните оценки по английски език не се дължат на преподавателите, а на това че родителите дават луди пари, децата им да учат английски в частите училища в града.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK