17-годишно момче загина след каскада с мотор в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

17-годишно момче загина след каскада с мотор в близост до центъра на Кюстендил. Фаталният инцидент е станал около 14 часа, само на около два метра от Професионалната гимназия по туризъм в областния град.

Момчето, което е в 11-и клас, е управлявало мотор „Априлия“, 450 кубика, и малко преди произшествието се е състезавал с друг негов връстник в правата отсечка на улица „Раковски“.

Именно тогава Цветелин В. решава на кара на една гума, вдига мотора и губи управление.

Заради високата скорост, момчето се забива право в метална ограда на мост. Цветелин е починал на място, а всички свидетели на случилото се са останали потресени.

Районът на пътния инцидент е отцепен от полицията. Тялото на момчето все още не е вдигнато, тъй като следствените органи продължават оглед на местопроизшествието. 

От силния удар главата на младото момче е отхвръкнала на една страна, а тялото - на друга. На място има и десетки деца от Професионалната гимназия по туризъм. Те недоумяваха как може техен връстник да загуби живота си по такъв нелеп начин.

Много голяма част от учениците плачеха.

„Как може такова нещо, много ни е тъжно, и то само на метри от училището, в което учеше“, ридаеше младо момиче.

От полицията в Кюстендил уточниха, че момчето е управлявало мотор с по-голяма мощност от разрешената за неговата възраст.

„Работата по случая продължава. За момента не можем да кажем с колко е карал, но трагедията е факт. Предстои тялото да бъде закарано за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е образувано досъдебно производство“, коментираха от ОДМВР – Кюстендил.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK