150 социалисти отбелязаха 99 години от създаването на БСП-Благоевград

снимки: Пресцентър БСП

150 социалисти от Благоевград и общината отбелязаха 99-годишния юбилей от създаването на общинската партийна организация. Специална среща на ветераните организира в ресторант "Русалка" Общинският съвет на БСП. Сред гостите бе председателят на Областния съвет и секретар на НС инж. Емил Костадинов.

Независимо от трудностите днес съхранете вярата си отпреди и имайте сили, за да продължим напред, призова д-р Владимир Пандев - председател на Общински съвет на БСП.От името на общинското ръководство д-р Пандев  връчи персонални поздравителни адреса на 12 ветерани над 85 години, изявени ремсисти, участници в антифашистката борба и Отечествената война.Сред тях бе и живата партизанка - 93 годишната Мария Хаджииванова /на втората снимка/. Сред гостите на срещата на ветераните социалисти бе  известният изпълнител на пирински фолклор Иван Гоцев /на третата снимка/.

Поредица от събития в чест на годишнината е подготвил Общинският съвет на БСП, сред които бе и провелият се традиционен боулинг турнир, в който участваха 4 отбора от представители на младежкото обединение, общинските съветници, жените социалистки и сборният отбор „Симбиоза” , който стана и победител.

Юбилеят ще бъде отбелязан и със специална тържествена програма на 13 декември в Драматичен театър „Никола Вапцаров”.

 

снимки: Пресцентър БСП
снимки: Пресцентър БСП

КОМЕНТАРИ

niki13:33 - 03.12.2012
ПАНДЕВ И ЕМИЛ СА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗДЪНКИ НА БСП. НЕ ВИДЯХ СЛАТИНСКА И ГРОЗНАТА И СНАХА ЕЛЕНА.
gogo22:27 - 30.11.2012
e stiga be tozi sas 4ervenata papka e mladej kato gledam drygite prisastvashti
иван20:54 - 30.11.2012
150 социалисти и все младежи.Какъв младежки дух кипи в тази партия.
репресиран13:55 - 30.11.2012
Изтрепаха българския елит едно време..и от там все по нанадолнището..как се възстановяваме като народ и държава от руините ние си знаем..а тези последователи на комунистическите престъпници нямат срама и дори празнуват величието си..жалки бродещи призраци без грам морал!

FACEBOOK