Депутатите от ВМРО даряват 20 хил. лв. от заплатите си на Банско

Снимка: Infomreja.bg

Сумата е предназначена за подпомагане нуждите на жителите на община Банско

Банско е първият в България, и засега единствен град, който беше поставен под карантина и пълна изолация. Животът на хората там реално е спрял.

Стотици семейства, хиляди хора са блокирани по домовете си. Голяма част, може би над 90% от населението там се препитават от хотелите, ресторантите, магазините за сувенири, ски пистите и свързаните с тях услуги, които са затворени.

Това е и причината ВМРО да обърне специално внимание на града и неговите жители. Депутатите от ВМРО даряват 20 хил. лв. от заплатите си на Банско.

Отделената сума е с фокус към възрастните хора и всички останали без работа и доход, които най-спешно се нуждаят от стоки и услуги от първа необходимост. Дарението ще бъде предадено на общинските власти.

Това не е единичен акт и депутатите от ВМРО ще продължат да даряват средства и консумативи на хората в нужда в страната.

Още от първия ден на извънредното положение младежките структури на Организацията в цялата страна се включиха и в кампания за подпомагане на възрастните хора. Младежите пазаруват и носят храна на песнионери в нужда, за да не се излагат на опасност, излизайки от домовете си.

От ВМРО призовават всички за солидарност и съпричастност!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK