15-годишна девойка с опасност за живота след опит за самоубийство

снимка: pirogov.bg

15-годишна девойка от пограничното село Годешево, община Сатовча, тази сутрин е транспортирана по спешност за Пирогов в кома и с опасност за живота. Снощи Ангелина А. изпила голямо количество селскостопанска отрова, след което си легнала.

Малко по-късно майката, с която момичето спяло в обща стая, усетила, че детето й не е добре и незабавно подала сигнал на спешния телефон 112.

Ангелина е закарана в болницата в Гоце Делчев. Все още не е ясно какъв вид и количество отрова е погълнала девойката, тъй като се чакат резултатите от взетия материал при оказване на първа помощ на момичето, коментираха от МБАЛ "Иван Скендеров". 

Още през нощта медиците от Гоце Делчев направили необходимите спешни манипулации на натровеното дете, веднага след което е организирано транспортирането на Ангелина за Пирогов.

Нелепият случай, който е квалифициран като опит за самоубийство, е станал обект на разследване и от криминалистите от РУП - Гоце Делчев.

Една от версиите, по които работят полицейските органи за установяване на причините Ангелина А. да посегне на живота си, е любовна история.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK