148 са незаетите места в областта след II етап на класиране за прием в VIII клас

Снимка: Infomreja.bg

148 са незаетите места в областта след II етап на класиране за прием в VIII клас за учебната 2018/2019 година.

От днес,  20. юли до 24. юли 2018 г. се подават заявления за участие в трети етап на класиране за прием в VIII клас. Подробности за свободните места могат да бъдат намерени на сайта на Регионално управление по образованието /РУО/ - Кюстендил и в училищата-гнезда, определени за подаване на заявления за трети етап на класиране.

Местата за подаване на документите за свободните места в област Кюстендил са ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – Кюстендил (ул. „Гладстон” № 2) и ОУ „Христаки Павлович” – Дупница (ул. „Орлинска” № 13).

Учениците класирани и записали се на първи/втори етап на класиране и след това изтеглили документите си след обявяване на свободните места на 19. юли 2018 г. могат да подадат заявление за трети етап на класиране само на хартиен носител в училищата-гнезда (не могат да подадат заявление онлайн).

За участие в III етап на класиране учениците подават документи както за I етап на класиране. В заявлението до началника на РУО могат да променят и пренаредят желанията си за обявените свободни места, но не запазват мястото си от по-преден етап на класиране.

В III етап на класирането може да участва и ученик, който не е участвал в първия и във втория етап на класирането.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK